Allting saso alltsammans ar Tinder ett skapli dejtingtjanst

Flera medlemmar sam nago regelbunden konsfordelning drar opp omdomet. Det finns heller inga falska medlem kungen att konkurrensen kan vara hard, stamningen ytlig sam att ni enkel kan bliv refuserad. Pa sa vis kan andra dejtingsidor befinna mer aktuella forsavit n soker nagot saso ar en aning mer seriost.

Fordelar
Nackdelar

Introduktion

Tinder befinner si nog saken da mest kanda dejtingappen i Sverige i dag. Minst bland saken dar yngre generationen befinner sig det omkring underligt ifall ni icke finns alternativt inneha funnits gallande Tinder. Skad dessutom den aldre generationen har i enlighet me vart intryck tagit sig in mer och mer kungen Tinder.

I var vankrets finns det manga aldre villig Tinder saso tittar underligt pa oss ifall vi fragar om Tinder ej ar nago ungdomsapp. Flera tva i Sverige ar med i dag tack vare saken da narvarande appen, och annu fler har Tinder att tacka forut ganska lyckade dejter.

Vi ville prova saken dar arme appen av grunden. Befinner si den alldaglig att bruka? Befinner si det enkel att inleda och bibehalla konversera? Befinner sig det latt att ringa sig nagon dejt? Det fanns ett del fragor som vi stallde innan vi borjade forsoka saken da kungen allvar, samt vi kan kolla här allaredan genast donera dej do korta svaren: ja, ja och acceptera.

Las fortsattningsvi for att lyssna pa mer om hurdan vi begrundar det ha odla nog du aven kan ringa tillsammans dig marklig ledtrad samt tips till ditt eget flortande gallande kopet.

Nerladdning samt anvandarprofil

Tinder kan lat laddas ned vi Google Play alternativt Itunes. Nerladdningen promenera fort och for n vet ordet av plikt n kora ut snygga bilder som kan bega ett gott intryck kungen det motsatta konet.

Fransett bilder villig dej jag plikt ni ange varenda n studerar/jobbar och forfatta nago portratt profilbeskrivning (vi skall bege sig narmare in kungen hur sa du bord anteckna arme framtid). Forutom bilderna befinner sig det valfritt vad du vill inkludera i din image. Denna smidighe gillade vi, samt vi plikt bidra cred mo utvecklarna pro detta.

Swajpning samt matchning

Tinder utnyttjar odla kallad ”swajp”-teknologi darbort hane bokstavligen swajpar a image till image. Swajpar karl till vanster anger hane att karl ”gillar” personen och mojligheten at nagon matchning blir en verklig. Swajpar herre a andra sidan til hoger sker det motsatta samt mojligheten mot en matchning franskrives. Den narvarande swajp-funktionen befinner sig ick enbart effektiv, den befinner sig aven valdigt humoristisk.

Det kanns ungefar sasom att gestalta e lek nar karl gallande serios satter verksa samt swajpar. Somliga anvandare swajpar evig till vanster darfor at maximera mojligheten till matchningar. Tanken bakom saken dar arme strategin befinner sig nog att man kan penetrer avta matchningar senare sam frams da exkludera do som man icke kan klura sig att dejta. Enar slipper karl arbetet med att evaluera ett oskadd gall nyttjare saso eventuellt likva aldrig skulle bliva nago matchning.

Gallande odl intelligent kan detta vara nagon fiffig satt, andock sasom vi har lart oss bruten vara paron nar vi var unga: ifall nagot later forut enastaende for att besta tvattakta, emeda ar det tillracklig det! Och inte med att vet intyga forsavit det befinner sig riktig sa ager vi hort rykten forsavitt att Tinder age ett algoritm sasom slar icke-bra til anvandare sasom enbart swajpar at en mjalthugg inte me att klura sig forsavitt. Om detta stammer kan herre betrakta det saso odla att Tinder skanke nago favor till do brukare som anvander swajp-funktionen odl saso den varenda tankt att anvandas. I odla kollapsa tycker vi att det vart e finemang karaktar itu Tinder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.