Pris och Betalt Medlemskapsalternativ – hurdan jatte- kostar en medlemskap? Befinner si Dold Dejt kostnadsfri?

Hemlig Dejt befinner sig nago dejting sajt darbort allihopa kan lokalisera en kompanjo, inte me forsagdhet eller fordomar. Saken dar arme sajten befinner sig mottaglig samt valkomnar alla–heterosexuella, gay, lesbianer och andra medlemmar bruten HBTQ + community. Fordold Dejt ar ett dejting sajt forut dom saso ar intresserade av Kon. Allihopa profilfoton som laddas upp godkanns for han. Det ha underlattar bred kreati utav falska konton samt reducerar falsk verksamhet. Saso en utfal, kommer n patraffa, sakerstalla och verifierade konton pa fordold Dejt. Denna tillagda sakerhetsfunktion forsakrar att manniskor sasom ni interagerar tillsamman befinner sig verkliga. Webbsidan age en latt ledig utformning. Det betyder att n kommer kunna forbruka saken dar gallande din smartphone alternativ pille just odl som ni astadkommer pa din p (sidan kommer att justera storlek som matcha skarmen pa din division). Det finns inga appar for tillfallet forut iOS alternativt Android. Kostnad pro premium prenumeration a $.

Applikationer samt Mobila Versioner

Hemsidan inneha ett responsiv web design, vilket betyder att du kommer att vet bruka saken dar villig din smartphone alternativt tablett nyligen som du anvander den villig din datamaskin (sidan kommer att andra passform for enhetens skarm). Dessvarre, finns det inga appar stav Android alternativ iOS enheter.

Integritet sam anonymitet

Dejting sajter ar ino allmanhet delade i offentliga och privata. Pro generisk dejting, ar nago overblick av allihopa nyttjar tillganglig allma. Saso motsats, erbjuder enskild dejting ett hogre grad utav integritet och anonymitet, da din profil uteslutande befinner si nabar pro registrerade dejting medlemmar (ingen annan kan kika din framtoning).

Profilerna pa saken dar har webbsajten befinner sig privata sam befinner si foljaktligen enbart atkomliga forut registrerade dejting nyttjar. Det betyder att inte nagon annan an nyttjar kan flyga din imag. Samtlig som inte ar registrerade pa denna dejting sajt kommer ej heller klara av beskada att ni befinner si registrerad narvarand.

Prevention utav falska profiler och lura

Fortegen Dejt anvander moderatorer alternativ animatorer sasom kontrollerar chatter, saso ibland endast befinner si tillgangliga med premium alternativ betalda prenumerationer. De narvarande chatterna anvander idelige bottar, eller moderatorer sasom ager forberedda texter. Det betyder att anvandare inte kommer fa ett sann upplevelse, inte kommer de heller kunna dejta dem.

Nar ni registrerar de hos fortegen Dejt kommer ni erhalla bekrafta din email adress. Det befinner si nagon grundatgard forut prevention saso eliminerar skapande bruten falska alternativt bedragliga profiler. Det gor upplevelsen villig fordold Dejt mer saker, samt leder mot en forbattring oversiktlig upplevelse pa plattformen.

All ljusets partikelkarakta sam bilder som nyttjare laddar op mot profiler maste ga forbi nagon manuell accepterande bearbetning (utford bruten moderatorer samt anstallda). Den arme tjansten befinner si designad till att filtrera ut icke auktoriserade foton (det kan befinna foton itu kandisar, animerade karaktarer Kroatiska kvinnor, olampli innanmate, alternativt malinriktad reklam).

Krav (TOS)

Saken da har dejtingsajten age avta krav tillgangliga (n kommer att lokalisera nagon band till dem pa startsidan). Vi rekommenderar att du laser de dar innan du anmaler de. Ehuru det kan befinna massor text, befinner sig det relevant att bekanta sig tillsammans saken dar.

Kontaktinformation

Dejting sajten Hemlig Dejt drivs bruten Tyche Technologies AG , Dating Factory, sasom befinner sig registrerad ino Switzerland. Forsavitt n vill kontakta det ha foretag, kan n begagna harnast kontaktinformation:

Medlemskaps Annullering – Hur annullerar mi ett betalt konto hos forborgad Dejt?

Ni kan anmala ditt konto online nar som helst. Hos fortegen Dejt, befinner sig betalningar automatiska, vilket betyder att du maste radera ditt konto for han om n inte langre vill begagna tjansten.

Annullera Ditt Konto – Hur raderar jag mitt konto hos dold Dejt?

Annullering utav framtoning hos forborgad Dejt ar avgiftsfri. Ni kan foreta det online mirakel sektionen framtoning hantering/installningar, eller kan ni kontakta anvandarsupport tillsammans assistans bruten kontaktinformationen oerfaren, och dom kan donera dig rekommendation forsavitt hurda n annullerar din framtoning. Forborgad Dejt ager betalt medlemskap, odl ni eventuellt tvingas avanmala allihopa prenumerationer eller betalda funktioner nar du inaktiverar alternativt raderar ditt konto. undantagen att avbestalla ditt konto, age ni samt valet att avregistrera dig av mejlinglistor alternativt andra notifieringar, sa att n icke kommer ringa marklig nyheter av forborgad Dejt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.